A sérüléséből lábadozó modell rácsodálkozott az Instagram-celebek, glamour-modellek furcsa, olykor hamisnak ható világára. Posztjában hosszas filozófiai és társadalmi fejtegetésbe kezdett arra vonatkozóan, hogy vajon hol mehetett félre a világ, és a fiatalok miért igyekeznek Kim Kardashianra, vagy más, az Instagramon karriert befutó plasztikai gyűjteménytárakra hasonlítani. Az értekezés végén a plasztikai sebészeknek szegezi a kérdést, vajon ők tudnak-e úgy aludni, hogy felelősségük van a közösségi tereket elárasztó lufimellű, kacsaszájú nők uralmában?

A modell nemrég egy szörfbalesetnek köszönhetően megsérült, lábadozása közben pedig komoly kérdések merültek fel benne az Instagram-világával kapcsolatban. Értekezésében kritikát fogalmazott meg a szépségiparral, a celebközpontú világgal és a külsőségre építő fiatalokkal szemben. A felvetés érdekességét tovább mélyíti, hogy az utóbbi idők tapasztalata azt mutatja, az Instagram használói manapság már nem is annyira a celebekre, mint saját jól konstruált profiljukra akarnak hasonlítani. Egy korábbi cikkünkben, melyben a plasztika sebészettel foglalkoztunk, egy sebész elmondta, a páciensek már nem hírességek képeivel érkeznek hozzájuk, hanem a közösségi oldalaikon már likeolt, szépen photosoppolt fotóikkal. 

Na de, lássuk Bódi gondolatait a témával kapcsolatban:

 Míg várom, hogy teljesen begyógyuljon a hegem, el-elmélázgatok ezen. Észrevettétek, hogy egyre több Kim Kardashian, Angelina Jolie stb. van az Instan és az utcákon is… Sajnos én most nem csak a felnőtt nőkről beszélek, hanem fiatal, szinte tini korú lányokról. Rossz irányba megy a világ... Ezt látják az Instán és egyéb közösségi oldalakon, s beállnak a sorba, ahelyett, hogy megőriznék az egyéniségüket, egyediségüket. (...) Pisze orr, felfújt száj, gumilabda mellek, ‘pohár megáll rajta’ popsik… Egy kaptafa mind. Egyesek annyira belendülnek, hogy teljesen elvesztik a realitás érzéküket (...) Hol van ennek a vége? Meddig lehet elmenni? A teljesen eltorzultaknak miért nincs a környezetében valaki, aki szól neki, hogy ne essen túlzásokba, ne csináljon magából bohócot, álljon le mert tíz év múlva le fog szakadni az arca?

- írta posztjában a modell.

Végül pedig a plasztikai sebészeket is felkérdezte, vajon tiszta-e a lelkiismeretük. 

Azért a plasztikai sebészek fejébe, szívébe is belenéznék… A páciens követeli a nagyobb implantátumot, nem törődvén azzal, hogy a vázrendszere és a bőre elbírja-e és egyáltalán arányos-e az alkatával. A plasztik doki vakarja a fejét, de hát a pénz az nagy úr… Tisztelet a kivételnek, aki nem vállja be és elküldi. Aki meg igen, az tényleg egyetért-e? Vajon jól alszik-e esténként?