Zimány Linda hosszabb interjút adott a Story magazinnak, melyben többek között párkapcsolatairól, az anyaságról és a közösségi médiáról is beszélt. Úgy tűnik 2020-ban az egykori modellek megelégelték az Instagramon uralkodó trendeket, és egyre több kritikát fogalmaznak meg a platformmal, illetve használóikkal szemben. Zimány ugyanis kifejtette, hogy álságos törekvésnek tartja, hogy a hírességek valós, szerkesztetlen képeket rakjanak ki magukról, hisz az emberek egyfelől nem erre kíváncsiak, másrészről ezzel csak a negatív hozzászólások nőnének meg egy-egy képe alatt. 

A beszélgetésben  elmondta, hogy szerinte egy ismert embernek roppant nehéz kitárulkoznia, ugyanis az emberek előítéletesek és rosszindulatúak, épp ezért felszínes világnak gondolja a közösségi médiát.

Mindig az ismert embereket találják meg, az online felületem éppen ezért felszínes. A követőimet nem engedem be az életembe, hiszen ismeretlenül ítélkeznek. A közösségi oldal az élet két százalékát mutatja, nem látjuk, ha valakinek válópere, abortusza van, vagy elvesztette a munkáját. Mindenkinek vannak rossz napjai, ahogy nekem is, csak nem írom ki. Álszent dolognak tartom a kampányt, ami azért folyik, hogy ne csak a retusált képeket mutassuk magunkról, mert ha feltennék egy szerkesztés nélkülit, akkor zúdulnának rám a negatív hozzászólások.


mondta a  hetilapnak a jogász végzettségű Zimány, aki a felvázolt gondolatok mentén szépen szerkesztett Instagram-oldallal büszkélkedhet.