Az egzotikus helyen környezetvédő tevékenységet folytató Bódi Sylvire ismét rátört a filozofikus hangulat, és tovább folytatta elmélkedését Instagram-oldalán a plasztikszépségekről. Ráadásul mindehhez egy olyan képet osztott meg, melyen sejtésünk szerint csak egy bikinialsót visel, mellét csupán a mellkasa elé húzott lábaival takarja el. 

A modell azzal kezdi, hogy csak hangosan gondolkodik, és nem akar senkit sem megbántani legfrissebb Insta-posztjával, melyben feleleveníti, hány szépségversenyen vett részt. Összesen tízen, és abból kilencet meg is nyert. Na de ami igazán érdekes szerinte, az az, hogy a legutolsó versenyén, a 2002-es Év Playmate-en csak 2 lánynak volt szilikonos melle, most viszont szerinte inkább az megy ritkaságszámba, ha egy szépségversenyen olyan lány indul, aki még sosem feküdt a plasztikai sebész kése alá.

Az utolsó versenyem az az Év Playmate-je választás volt 2002-ben,amit meg is nyertem.Akkor a versenybe beválasztott lányok közül kettő lánynak volt csináltatott cicije.(Rajtuk volt pár apróbb egyéb beavatkozás is.)Mindenki más természetes volt.Mi a helyzet a mai szépségversenyeken?Gyanítom ez az arány, ami akkor 20-ból 2 volt, mára megfordult... Kevesebb, mint két évtized alatt... Akkor ez most már nem is szépségverseny, hanem plasztikai sebészek kézügyességi versenye?

- írja Bódi Sylvi Insta-posztjában, amit ide kattintva meg is nézhet

Ezután még vadabb feltételezésekbe kezd:

Kíváncsi lennék, hogy hányan indul(hat)nának, ha teszem azt valaki most kitalálná, hogy olyan szépségversenyt rendez, ahova csak olyan hölgyek jelentkezhetnek, akiken minden gyári…Se szilikon, se ide-oda töltögetés, se zsírleszívás, se botox, se egyéb szépészeti és plasztikai sebészeti beavatkozás…Ha nagyon szigorú feltételeket akarnánk szabni, akkor se műköröm, se műhaj, se műszempilla, se színezett kontaktlencse…Sőt, festett hajúak sem jöhetnének szóba…Hányan indulnának?Hányan merik vállalni magukat így minden mentesen?Mit értünk természetes szépség alatt?Lesz-e olyan fogalom és mikor, hogy természetellenes szépség?