A Bors első olvasatra egy teljesen hétköznapi interjút készített a színésszel, aki hobbijáról, munkáiról és a színházról mesélt kedélyesen, egészen addig, míg  a riporter rá nem kérdezett, hogy miért köhög és mitől rekedt a hangja. Reviczky erre a kérdésre elárulta, hogy sokat kiabált szinkronizálás közben, illetve dohányos, és már ezen nem is akar változtatni. Meglátása szerint az ő korában már nem is szabad, ugyanis megszokta a szervezete.

Az interjúban szóba került, Reviczky műsora, ami az M5 csatornán fut Erdei utakon címmel, illetve mesélt horgászszenvedélyéről  és arról is, hogy Balut eddig 1225-ször alakította a Dzsungel könyve című musicalben. Majd a riporter megjegyezte, hogy a színész sokat köhög és hallhatóan rekedt is. Erre a felvetésre Reviczky kifejtette, hogy a dohányzás miatt rekedt, de már nem kíván leszokni, ugyanis a szervezete nem bírná ki az elvonást.  

Szinkronizáltam egy filmben, A világítótoronyban Willem Dafoe-t. Annyit üvöltözött és énekelt, hogy elment a hangom. Köhögök, persze, mert cigarettázom, és nem is hagyom abba. Ilyenkor már nem szabad, megszokta a szervezet. Csökkenteni lehet, de abbahagyni nem, és nincsenek is ilyen törekvéseim

– mondta el a színész a lapnak.