Osvárt Andrea nem beszél sokat a magánéletéről, így a párjáról is keveset tudtunk eddig. A színésznő és szerelme nemrégiben egy partin tűnt fel együtt, majd a minap Osvárt elárulta a Best Magazinnak, hogy már egy éve együtt vannak, de semmit sem akart elsietni - még az első randevút sem.

A színésznő-producer az utóbbi években nagy önismereti utazást tett, és mérlegelte, a múltban milyen hibákat vétett egy kapcsolatban, ezeket pedig nem szeretné újra elkövetni.

A titokzatos férfi 100 vörös rózsát küldött a színésznőnek, majd e-mailezni kezdtek egymással. Közel egy hónapig csak ilyen formában beszélgettek Andrással, majd miután Osvárt Andrea megbizonyosodott arról, hogy a férfi szándékai komolyak, beadta a derekát, hogy találkozzanak.

Ma már óvatosabb vagyok, amúgy sem szoktam semmit elkapkodni, ahogy az azonnali összebútorozás sem jellemző rám. (...) Közel gy év után már tervezgetjük Andrással az összeköltözöm, sőt már folyamatban van, hiszen minden a lehető legjobban alakul közöttünk. A párom üzletember, aki komolyan gondolkodik az éltről, és ha valamiben elbizonytalanodom, mindent őszintén megbeszélünk

– mondta a lapnak Osvárt Andrea.