A Schobert-ügy gyakorlatilag a teljes magyar társadalmat felizgatta, szinte mindenkinek van véleménye a fitnesz-üzletember kinyilatkoztatásaival kapcsolatban. Kedd este az ATV műsorába is ellátogatott, hogy újfent elmondja, nem izgatja a sok kritika, kitart véleménye mellett. Az üggyel kapcsolatban a hazai celebszcéna is véleményt formált, kevesen akadnak azonban közülük, akik támogatták volna, eddig mindössze Dér Heni és most Kelemen Anna álltak ki Schobert véleménye mellett.

Kelemen közösségi oldalán posztol a témával kapcsolatban:

Álszentség egy embert azért támad, mert kimondja a tényeket,hogy a szülés után nem elég férfi társunknak,hogy Szent Asszonyként mennybe mentünk. A férfiak vizuális lények,hölgyek fogadjátok ezt el! Aki pedig Rubint Rékát kritizálja,álljon fel a gép elől és csinálja utána

- írta Facebook oldalán. A poszttal kapcsolatban felkerestük, hogy fejtse ki egy kicsit bővebben, miért is ért egyet a sokak által sértőnek gondolt véleménnyel.

Nem értem ezt az egész helyzetet. Az emberek kurvára álszentek és ráadásul agresszíven támadnak, ha valaki mást mond, mint amit hallani szeretnének. Rengeteg igazság van abban, amit Norbi mondott, de ilyen országban élünk, ahol rögtön betámadják azt, aki őszinte és ki is áll a véleménye mellett. Nem számít, megy az össznépi fáklyás menet, gyűlölködnek, szidnak mindent a lényegen pedig senki nem gondolkodik. Egyébként azt látom, hogy közutálat tárgya, bármit mond azon rögtön felhördülnek az emberek. Szegény Rékát pedig nem engedem bántani, szomorú, hogy sokan rajta keresztül akarnak bosszút állni. Ami nevetséges, hisz egy olyan téma miatt bukott ki az egész őrület, ami a külsőségekről szól, akkor miért pont ezzel akarnak visszavágni?

- mondta Kelemen lapunknak, aki azt is kifejtette, hogy a Norbi-ügyhöz csatolt bejegyzéséhez direkt rakott ki egy meztelenkedős fotót, hogy ezzel is beintsen a kommentelők és fotelforradalmárok álszent világának.

Schobert Norbi nem közellenség! Álszentség egy embert azért támadni mert kimondja a tényeket,hogy a szülés után nem elég...

Közzétette: Kelemen Anna Official – 2020. január 21., kedd

Ahogy fentebb is írtuk, a téma még mindig izzik, gyakorlatilag óránként alkot valaki véleményt a témában:

Horváth Éva például megosztott egy korábbi modellfotót magáról, illetve egy képet, amin a fiával játszik, és kifejtette, hogy ő is megváltozott a szülés után, de csodálatos kisfiáért ez nem nagy ár.

Közzétette: Horváth Éva Official – 2020. január 21., kedd

Yvonne Dederick pedig a következő értekezést osztotta meg a témában:

Az embereket inspirálni kell és nem megszégyeníteni! A gyerekszülés egy csodálatos dolog és két intelligens ember kapcsolata nem a kilóktól függ! Férfiak is tudnak pocakot ereszteni és mégsem várjuk azt hogy ezért a szerető párja megtagadja vagy ne találja vonzónak. Nincs az a jó érzésű férfi aki a feleséget nem jobban szeretné miután a nő megajándékozza őt egy gyerekekkel ! Ezért nem csupán a szülő nők számára, hanem a jó érzésű férfiak felé is buta és érzékelten megjegyzések hangzottak el.