Vasvári Viviennek elege lett a neki címzett beszólásokból: közösségi oldalán, Insta-sztoriban kérte arra azokat az álprofillal regisztrált követőit, akik csak azért figyelik őt, hogy beszólhassanak neki, hogy inkább kövessék ki őt. Az indulatoktól túlfűtött monológjában Vasvári Vivien annyira elragadtatta magát, hogy feltett egy mélyenszántó költői kérdést rosszakaróinak:

Miért nem fogják be a büdös pofájukat, és maradnak csendben?

Vasvári Vivient nagyon felbosszantották azok a követői, akik nagy élvezettel kritizálják őt, ezért a celeb Insta-sztoriban intézett hozzájuk pár szót. (Na jó, nem is olyan keveset.) A celeb kitért rá, hogy egyedül neveli két gyermekét, gyerektartást sem kap, és nincs szüksége arra, hogy ismeretlen, kamu profillal regisztrált emberek véleményét hallgassa meg arról, milyen anyának kellene lennie. Attól, hogy még nyilvánosan éli az életét, senki ne érezze magát feljogosítva arra, hogy kritizálhatja őt, elvégre ő sem tesz így mással. 

Ez a saját profilom, és nem vagyok arra kíváncsi, hogy folyton okoskodnak arról, hogy hogyan kéne gyereket nevelnem, vagy azzal esnek nekem, hogy egy eltartott nő vagyok. Igen, én egyedül nevelek két gyereket, nem kapok gyerektartást sem, és ezt is kiteregethetném a nyilvánosság elé, de nem teszem. Mert én a saját életemmel foglalkozom, nekem a gyerekeim a legfontosabbak, és az, hogy feszültségmentesen neveljem őket

- mondta Insta-sztorijában, majd feltette a 10 millió forintos kérdést:

Ezek az emberek, akik rosszindulatúak, és folyton írogatnak a celebeknek, miért nem fogják be a büdös pofájukat, és maradnak csendben? 

Vasvári Vivien csak olyan felhasználókat akar látni oldalán, akik nagyon szeretik őt, a többieknek pedig azt tanácsolja, kövessék ki őt.