ÉNB Lali igazi reneszánsz ember, legalábbis, ami a televíziós szerepléseket illeti: volt ő már sorozatsztár, bíró, mulatós zenész, showman, legutóbb például a Love Island műsorvezetésébe kóstolt bele. Magánéletéről azonban eddig keveset beszélt, legalábbis idáig. Kamarás Norbert, azaz az Éjjel-nappal Budapest Lalija beleszeretett sorozatbeli barátnőjébe, Virágba, azaz Kármán Odettbe. A szerelmespár a Fókusznak nyilatkozott kapcsolatukról. 

Tényleg azt érzem, hogy megtaláltam a másik felemet. Sose gondoltam volna, hogy én ezt mondom, mert valahogy én nem hittem ebben a kapcsolat dologban, hogy a szerelem az engem mindig elkerül. És ez valószínű nem véletlen. És én már próbáltam abba beletörődni, hogy én örök szingli maradok. De nem. Most itt van Odett, és valahogy minden értelmet nyert, minden sokkal jobb, és tényleg boldog vagyok. (...) Azt érzem, meg nem csak érzem, hanem mondja is, hogy tetszem neki. És ez így olyan furcsa, mert az eddigi barátnőimtől úgy annyira nem hallottam, hogy hú, de jópasi vagy, de helyes vagy. És ő meg így minden nap elmondja nekem, és ez olyan jó érzés, hogy úgy vagyok jó neki, ahogy vagyok. nem kezdi el azt mondani, hogy most menjek el gyúrni, mert kicsi a vállam, vagy mit tudom én, nem vagyok annyira izmos. Meg van egy kis hasam. Hanem pont, hogy simogatja a hasamat, és mondja, hogy jaj de szép, meg milyen puha a bőröm

 – mesélte Lali a Fókusznak.

Náluk is voltunk Abasáron már a családjánál, most pl a vadász bálban is voltunk együtt. És úgy gondolom, hogy ez működik. Nagyon aranyos anyukája van egyébként. 

 – Kármán Odett, aki azt is elárulta, hogy eleinte aggódott, hogy kettejük között nem lehet komoly kapcsolat – 

 Minden annyira új volt még nekem, és az érzések is újak voltak, és úgy voltam vele, hogy lehet, hogy ez csak valami fellángolás, hogy így hirtelen jött, de aztán nem.