Olyan rég foglalkoztunk már a glamour-modellek Instagramra vetített világával, pedig a pillanatképekre épülő marketing esetében egy dolog biztos, mindig érkezik valami újdonság a like-okért cserébe. A hastagekkel jelzett irányzatokból manapság a topless-jóga kiemelkedően népszerű az influenszer/modellek körében, ahogy a luxusjárművekben eszközölt mellmutogatás is utolérhető majd az össze népszerű hölgynél. Mindezek mellett úgy tűnik megvan az idei év slágere is, már ami a fürdőruhákat illeti, ugyanis a népszerű csajok szinte mind pózoltak már farmer fürdőruhába valamelyik csinos tengerparton. 

  • Kezdjük a sort a topless-jógával. Anya Sugar ars poeticáját tekintve nem bonyolítja túl a dolgokat, imád meztelenkedni és jógázni, ha a kettőt együtt is lehet csinálni, miért ne. Főleg, ha ezzel a kombinációval komoly sikereket ér el a rajongók körében. 
  •  Kayla Moody a mellett, hogy ugyancsak hisz a "ruha nélkül könnyebb az élet" elgondolásban, ráadásul a New England Patriots amerikaifutball csapatának elhivatott rajongója, és egy egész sorozatot szentelt az autóban meztelekedésnek. 
    A bejegyzés megtekintése az Instagramon

    Driving like this to your house.. where would u want to go?😉

    Kayla Moody (@kaylamoody) által megosztott bejegyzés,

  • Végül pedig a már emlegetett farmer bikini, ami kényelmi szempontból nem biztos, hogy a legjobb választás, viszont az tény, hogy jól néz ki.