Rae Dawn Chong színésznő a The Hollywood Reporternek, egy podcasthez adott interjújában árulta el, hogy 1977-ben lefeküdt Mick Jaggerrel. Az 58 éves színésznő akkor 15 volt, a zenész pedig 33. Mint az UCR írja, Chong és a lap munkatársai éppen arról beszélgettek, hogyan került a színésznő a Rolling Stones Just Another Night-jához készült klipjébe, ahonnan egyenes útja vezetett a Kommandó című filmbe –  amikor hirtelen őszinteségi rohama lett.

Sosem kérdezte meg, hány éves vagyok, én meg nem mondtam meg neki. Fel sem merült. Emlékszem, azt gondoltam, nagyon cuki. [...] Semmi rosszat nem tett. Semmire sem vett rá, amit magamtól ne akartam volna.  Ez a hetvenes években történt, az egészen más kor volt. Nem áldozat voltam. Nem akarom, hogy emiatt bajba kerüljön. Traumát sem okozott, tudtam, mit csinálok. Nem voltam ártatlan iskoláslány, mindig jóval érettebben viselkedtem a koromnál. 15 évesen már felnőttem

– foglalta össze a színésznő.

Jaggert egyébként már nem tudnák felelősségre vonni emiatt, mert az ügy rég elévült.

„Remek ajkai voltak, nagyon jól csókolt. A fejemben nem sokkal volt idősebb nálam. 33 éves volt, és lenyűgöző, szép testtel. [...] Nem traumatizált, ez nem egy  #MeToo-dolog volt, hanem valami olyan, amiből én is erőt merítettem. Tudtam, hogy hatalmamban áll kiválasztani magamnak bármilyen férfit, akit akarok. “ Kétszer is közel kerültek egymáshoz: egyszer egy lemezfelvétel munkálatai után, egyszer pedig, miután együtt megnéztek egy  Fleetwood Mac koncertet. 

Chong megjegyezte, most nagyon rosszul érzi magát, mert a családja és a barátai tudtak a dologról, de a nyilvánosság nem. És tényleg: 1985-ben még le is tagadta  a People magazinnak, hogy bármi is lett volna köztük.