Nem indult jól a 2020 Dundikának. Majka felesége hosszas Insta-posztban számolt be róla, hogy idén már elbúcsúztak egy családtagtól, baráttól, ráadásul már több hete betegeskedik is. 

Február eleje, világvége. Legalábbis számomra. Pedig koncentráltam, esküszöm, január 1-jén nyugodtság, kiegyensúlyozottság, család, pihenés volt fókuszban. Majd beköszöntött az armageddon, sajnos nem a Ben Affleck-es változat, hanem a szürke téli valóság. Családtagtól kellett búcsúznunk, baráttól kellett búcsúznunk

- írja.

Ráadásul január eleje óta arcüreggyulladása van, amitől Majka szerint olyan a hangja, mint Hernádi Juditnak. Betegsége külsején is meglátszik, Dundika szerint amikor tükörbe néz, 15 évvel idősebb önmagát látja viszont.

Peti szerint hangom, mint Hernádi Judité (ami egyébként megtisztelő, de szeretném a sajátomat) a gyerekek otthon, mert mindig mindent elkapnak. 15 évvel idősebb énem néz vissza a tükörből, ha mosolygok is lefelé konyul a szám

- olvasható a bejegyzésben, ami még ezután is folytatódik, szerencsére azonban már pozitívabban, mivel Dundika azzal zárja a bejegyzést, hogy mindezek ellenére úgy érzi, 2020 igenis az ő éve lesz.