Újra közös projekten dolgozik Istenes Bence és Csobot Adél. A páros az RTL új műsorában, az Álarcos énekesben fognak együtt szerepelni. Istenes Bence  a Blikk információi szerint nem meglepő módon a műsorvezetői szerepet látja el,  az énekesnő pedig a zsűriben, vagy ahogy a műsor koncepciója hirdeti, a nyomozók között fog ülni.

A lapnak a pár egyik barátja árult el részleteket a műsorról, valamit Istenes Bencéék állítólagos hazaköltözéséről. Nem kizárt ugyanis, hogy visszaköltöznek Magyarországra.

Bence már ismerte ezt a formátumot, és ezért szívesen vállalta a benne való szereplést, de attól talán még boldogabb volt, amikor Adél neve is szóba került, hiszen nagyon szeretnek együtt dolgozni. (...) Bence kint élő anyukája sokat segít, de két kisgyerekkel nem könnyű egy idegen országban, főleg úgy, hogy Adél még nem beszél olyan jól németül

– árulta el az ismerős.

A pár három éve költözött Németországba, a műsorvezető ugyanis itt is szerette volna kipróbálni magát. A német X-Faktor remek kiindulópont volt számára, ám a műsor nem kapott új évadot. Ugyan Istenes kapott ajánlatokat különböző helyekről, egyik sem nyerte el a tetszését. Istenes Bence továbbá beszélt már arról is, hogy kedvese nem érzi jól magát külföldön.

  mondta a műsorvezető D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában tavaly.