A mesterfodrász a Borsnak adott némi önfényező interjút, a téma pedig természetesen Várkonyi Andreával való kapcsolata volt. A beszélgetésből kiderült, hogy Zsidrót egyetlen dolog hozza ki a sodrából, ha párjára állandóan várni kell. Egyébként igazi gondoskodó, kenyérre kenhető embernek tartja magát, akivel jó együtt élni. 

Zsidró egyébként a Life TV Nyugi, köztünk marad! című műsorában szerepelt, ahol több "titkot" is elárult magáról, a napilap ennek ürügyén kezdte el legújabb kapcsolatáról faggatni. 

Nincsenek amúgy ilyen háklijaim. Egy tök jámbor csávó vagyok szerintem. Az együtt­élés sem nehéz velem. Úgymond egy ultra apuka vagyok. Főzök, mosok, takarítok. Nem adom parancsba senkinek, hogy patyolattisztaság és rend fogadjon, mire hazaérek, mert ezeket mind én csinálom. Ha kupi van, akkor saját magamat tudnám elővenni, de ugyebár ilyet nem teszek. (...) Viszont a cihelődős nőket egészen egyszerűen nem bírom. Azokat, akik nem tartják tiszteletben az időmet, és állandóan várni kell rájuk. (...) Nekem volt olyan párom, aki addig-addig tollászkodott, hogy már előre láttam, nem fog elkészülni, ezért otthagytam, és nélküle mentem a találkozóra. Ezt egyfajta nevelő szándékkal tettem, mert hiszem, hogy lehet tanulni az ilyen esetekből, mint ahogyan az illető is tette. Legközelebb már jobban odafigyelt erre

– mesélte Zsidró a Borsnak.