DSC9004

Minden adott ahhoz, hogy Rogán Cecília elszabadulhasson az Instagramon

2020.02.09. 14:06 Módosítva: 2020.02.09. 14:16

Az elmúlt napokban újra téma lett Rogán Cecília, tavalyig Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter felesége. Egyrészt egykori férje vagyonnyilatkozata okán írnak róla, másrészt az Azonnali kiszúrta, hogy nyilvánossá tette az Instagram-fiókját.

Ha valaki követte Rogán Cecília életét, tudhatja, hogy 2016 nyarán tette priváttá oldalát, és eddig leginkább csak Sarka Kata fotóin lehetett követni a „hétköznapjait”. Most azonban ennek vége, láthatjuk, hogy mit fogyasztott reggelire, hová jár edzeni és teniszezni, illetve Rogánnal közös gyermekeikről is került fel egy-egy fotó. Hogy ez a válás miatt történt-e így, nem tudni.

Kezdjük az elején: A G7 és az Átlátszó is megírta, Rogán Antal vagyonnyilatkozata alapján, hogy a válás után a család birtokába került balatonlellei nyaraló 100 százalékosan Rogán Cecíliáé lett, méghozzá „házastársi vagyonközösség megszüntetése” révén, a Pasa Parki, mintegy 250 négyzetméteres luxuslakóparki lakás tulajdonosa pedig Rogán lett. Mindez persze részletkérdés, de előfordulhat, hogy a továbbiakban láthatunk a balatoni ingatlanról képeket a nyitott Instagram-oldalon.

De a házasságukkal leírható időszakot nem jellemezhetjük csak azzal, hogy a végére milyen változások álltak be a családi ingatlanok tulajdonjogaiban: Rogán Cecília az évek során a politikusfeleség szerepéről egyfajta üzletasszonyéra váltott, hogy a stílusváltozások egyértelmű jeleiről ne is beszéljünk.

Instagramján cikkünk írásaok majdnem 19 ezer követője van, de valószínűsíthető, hogy ha híre megy a dolognak, ez a szám nőni fog, és alkalmasint Rogán Cecília influenszerként is kiteljesedhet majd.

Az oldalon egyébként hashtegekkel rövid önéletrajzot is közzétett, amely tanúsága szerint:

édesanya, politológus és teniszedző egyben, valamint nagy rajongója a gasztronómiának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#twentysix

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,