Véget ért a 2020-as Oscar-gála, amiről a Velvet is részletesen beszámolt. Azonban a főbb események mellett a 92. gála hozott magával néhány vicces és kellemetlen pillanatot is, amik azóta mémként keltek önálló életre. Például Diane Keatonnek komoly kihívást jelentett a legjobb eredeti forgatókönyvnek járó díj kibontása, így néhány perces szerencsétlenkedés után inkább Keanu Reevesre bízta a nyertes kihirdetését, de Billie Eilish reakciója is megérne egy teljes galériát. 

  • A legjobb eredeti forgatókönyvnek járó díjat Keanu Reeveszel adta át Diane Keaton, de valamiért nagyon nem érezte a dolgokat. Még a bemutatás előtt ki akarta bontani a borítékot, majd bontás közben kicsúszott a kezéből a nyertes nevét tartalmazó boríték, illetve a mikrofonállványt is majdnem sikerült feldöntenie. 
  • Eminem váratlanul ott termett a színpadon, a 8 mérföldből ismert Lose Yourself című dalát adva elő, amivel 18 évvel ezelőtt Oscart is nyert. Az előadás egyébként bejött mindenkinek, kivéve Martin Scorsese-t, aki majdnem elaludt a produkció közben. 
  • A legjobb jelmez és a legjobb látványtervezés díját Kristen Wiig és Maya Rudolph adták át, a dolgot egy musicalbetéttel súlyosbították. Amikor a két nő dalra fakadt, a kamera hirtelen Eilishre tévedt, akin látszott, hogy már megbánta, hogy nem hozott magával fülhallgatót. 
  • Taika Waititi megkapta jól megérdemelt szobrát a Jojo Nyusziért, majd miután átvette, úgy döntött, hogy az aranyszobor csakis az előtte ülő hölgy széke alatt lehet jó helyen. 

Önöknek melyik pillanat volt a legemlékezetesebb? Kihagytunk valamit? Mondja el a Facebookon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az Oscar legjobb pillanatai: Scorsese bealudt, Waititi eldugta a díját, Diane Keaton bénázott

92. Oscar-gálának köszönhetően a mémgyártók sem pihentek tegnap.

41 · Feb 10, 2020 08:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments