Gyakran előfordul, hogy a hírességek melléfognak egy-egy vörös szőnyeges ruhaválasztással, vagy épp szándékosan öltenek olyan outfiteket, amire az egyszerű földi halandó csak pislogni tud. Egy Robert Verdi nevű férfi ezt a jelenséget meglovagolva vezeti Instagram-oldalát.

Verdit külföldi műsorok házigazdájaként ismerikhetik, emellett divattanácsadó, és szerepelt az Ördög Pradát visel című filmben is. Instagramjára összehasonlító fotókat tölt fel arról, ami valószínűleg először eszébe jut, ha meglát egy különös vörös szőnyeges ruhakölteményt.

Itt van például Billy Porter, aki a műsorvezető szerint az angol királynő szettjét próbálta meg legutóbb lekoppintani.

Vagy Lizzo egyik fehér ruhája és a jeti közötti kapcsolat. A szóban forgó képre meglehetősen sokan mordultak fel a komment-szekcióban, és sértőnek titulálták Verdi felvetését.

De itt van Ariana Grande is, aki a nevéhez hűen valóban grandiózus estélyiben jelent meg legutóbb a Grammy-gálán. Ez az összehasonlítás szerintünk is nagyon találó.

Verdi persze az Oscar-mániát is kihasználta, és megmutatta, mit gondol a jelöltek öltözékéről. Pluszpont, mivel az alább látható öltözékeken mi is jókat mosolyogtunk a minap.

Janelle Moane ruhájáról nekünk egy középkori lovag képe ugrott be, Verdinek pedig Óz, a csodák csodájából ismert bádogember jutott eszébe.

Gondban voltunk továbbá Kristen Wiig ruháját illetően is, Verdi azonban megoldotta a kérdést, és egy szaftos lasagné-hoz hasonlította a színésznő megjelenését. Elmondása szerint 5 szabó, 3 nap, 4 sajt és 16 üveg paradicsomszósz kellett ehhez az outfithez.

Természetesen a műsorvezető humora nem okozott osztatlan sikert, és sokak bántónak találják Verdi némelyik montázsát, amiben valljuk be, helyenként van is valami. Mindenesetre az esetek többségében ártatlan viccelődésről van szó, ami gyakran tényleg találó is.