Az Oscar-láz hevében hajlamos a világ az olyan részletekről elfelejtkezni, minthogy Leonardo DiCaprio és barátnője, Camila Morrone először jelentek meg egy eseményen párként. A kapcsolat tehát mostantól hivatalosnak tekinthető. Ráadásul a színésznő egy menyasszonyi ruhában jelent meg a vörös szőnyegen - írta meg többek között a People.

A Cosmopolitan azt is kihangsúlyozta, hogy ha nem lenne elég szerencsés Morrone, mivel DiCaprio kedvese, ráadásul a gálán Brad Pitt is mellette ült az Oscaron.

Ugyan a gálán már együtt ültek, a vörös szőnyegen még külön-külön pózoltak. Míg DiCaprio egy klasszikus szmokingban szerénykedett, addig kedvese egy cseppet rózsaszínes menyasszonyi ruhában fürdőzött a vakuk fényében. 

Íme:

 Az estélyiként használt öltözetről a stylistja elmondta, tényleg menyasszonyi ruha, éppen csak kicsit beszíneztették rózsaszínre. Hogy ez egy fricska volt a világnak, ami mindig azon élcelődik, hogy DiCaprio a házasodás helyett egyre-másra jön össze nála jóval fiatalabb modellekkel, önökre bízzuk.