Tegnap este debütált az RTL Klub

Álarcos énekes

című showja. A műsor első kiesőjéről mi is beszámoltunk, de az adás még bőven tartogatott érdekes pillanatokat a fináléban elkövetett leleplezésen túl. Az egyik ilyen az volt, amikor Sebestyén Balázs azzal állt bele Istenesbe, hogy nézzen rá az egyik jelmezbe bújt játékosra, mivel ha van köze a csatornához és nő, biztos volt dolga a műsorvezetővel.

Az Álarcos énekest hellyel-közzel sikerült lefordítania a készítőknek a magyar közönség számára, azonban elsőre kissé zavaros és kifejezetten szokatlan lehetett a koncepció a nézők számára. Az idő majd igazolja a formátum létjogusultságát (vagy nem), addig pedig el lehet gondolkodni az első adás részletein.

Az rögtön kiderült, hogy a zenei produkciók a legkevésbé lényeges elemei a műsornak, sokkal inkább arról szól a dolog, hogy a négy, egyébként remekül összecastingolt zsűritag, pontosabban nyomozó, hogy reagál a jelmezes figurákra.

A nyomozók pedig nem fogták vissza magukat. Mikor a nyúljelmezben lévő énekes kilétének megfejtésére került sor, Sebestyén Balázs azt mondta Istenesnek, kérje meg arra a nyulat, hogy nyögjön, mivel a műsorvezetőnek a folyosói pletykák szerint nagyjából minden nő megvolt a csatornánál, így ismeretei birtokában tudná segíteni a rádióst, hogy rájöjjön arra, vajon kit rejt a maszk.

Íme az említett jelenet: