Úgy tűnik, ismét összecsaptak a felhők Demcsák Zsuzsa feje fölött. A műsorvezető aggódhat, hogy a múltkori tilosban vezetése után elzárást kap, most pedig úgy tűnik, a Magyarországi esküvőjének körülményei sem a legbíztatóbbak.

Demcsák és indiai származású párja, Krishan már hosszú hónapok óta készülnek arra, hogy itthon is megköttessék frigyüket. A férfi tavaly év végén haza is utazott Indiába, hogy minden szükséges papírt beszerezzen, ám úgy tűnik, valami mégsem stimmel az iratokkal.

A párt a Ripost egyik olvasója szúrta ki, amint egy kormányablaktól távoztak, méghozzá nem a legjobb hangulatban.

Nemrég az egyik belvárosi kerület önkormányzatánál jártam, ahol egy közeli ismerősöm dolgozik és éppen belefutottam a távozó Demcsák Zsuzsába és az indiai férfiba. Mit mondjak, nem voltak éppen jókedvűek. Természetesen rákérdeztem a barátnőmnél, hogy mi történt és persze ő hamar ki is derítette a dolgot. Azt mondták neki, hogy valami gond van, a papírokkal ezért az anyakönyvvezető nem adhatja össze őket. Meg is értem, hogy zaklatottak, hiszen ahogy olvastam, már rengeteg mindent megtettek annak érdekében, hogy házasok lehessenek

– árulta el a lapnak az informátor.