GettyImages-1205213706

Charlize Theron Oscar-szelfije nem lett akkora durranás, mint anno Ellen DeGeneresé

2020.02.12. 11:31

Emlékeznek még a 2014-es Oscar-gálára? Ezen az estén bukott orra Jennifer Lawrence másodszor is a vörös szőnyegen, illetve ekkor készült a valaha volt legmenőbb szelfi is, amelyet Ellen DeGeneres töltött fel Twitterre. Charlize Theron úgy döntött, maga is megpróbálkozik valami hasonlóval, ám a végeredmény inkább lett kínos, mintsem menő.

Ellen DeGeneres fotóján egy csokorral látható a hollywoodi színészek krémjéből. Olyan nevek pózoltak együtt, mint Brad Pitt, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Jared Leto, Meryl Streep, Julia Roberts és Kevin Spacey, bár ő a zaklatási ügye óta nem túl népszerű.

Talán ezen fotó népszerűségén felbuzdulva próbálkozott meg Charlize Theron is egy Oscar-szelfivel, ám az ő verziója már nem sikerült ennyire jól. Ugyan ő sem akárkikkel fotózkodott le, hiszen mellette volt Rami Malek, Salma Hayek, Tom Hanks, Blake Lively, Rita Wilson és Regina King is, ám a háttérben ücsörgő vendégek már nem örültek annyira a kép elkészültének.

Mindenesetre ez még mindig egy menőbb szelfi, mint amiről példának okáért egy átlagember álmodhat, de mi Ellen DeGeneres fotójára voksolnánk, ha szavazásra kerülne sor. Ön mit gondol?

Ön szerint melyik Oscar-szelfi a menőbb?