Hiába menekültek Észak-Amerikába, a médiafigyelem elől ott sem tudnak elrejtőzni Harry hercegék, akikről most éppen azt írják, hogy az Oscar-gálára is meghívták őket, hogy kihirdessék az egyik nyertest, de mint azt már mind tudhatjuk, a pár nem fogadta el a felkérést. 

A házaspárról tagjairól egyébként külön-külön is cikkeznek, Harryről például azt, hogy 3 éven át járt terápiára, hogy feldolgozza édesanyja elvesztését, aki a herceg 12 éves korában halt meg. 

Meghan Markle-ről már többször is pletykálták, hogy visszatér a filmezéshez: szóba jött már egy netflixes valóságshow, most pedig az, hogy egy Disney-produkcióhoz adja a hangját. A hercegnéhez közeli bennfentes szerint azonban ez még csak az együttműködés kezdete, és ennél sokkal aktívabban fog Meghan Markle fejest ugrani a filmbizniszbe. 

A pár ugyanakkor mégsem menekülhet meg teljesen királyi családi kötelezettségeik elől: Erzsébet királynő meghívta őket a Brit Nemzetközösség éves, nagy felhajtással, márciusban megtartott istentiszteletére a Westminster Abbeybe. Elvileg Harry herceg  (akit Nicki Minaj igazi férfinak tart) nemcsak feleségével, hanem fiával, Archie-val együtt fog megjelenni.