Jim Carrey úgy tűnik kitart a szürreális nyilatkozatok mellett: nem is olyan régen írtunk furcsa megnyilvánulásairól, most pedig a Heat magazinnak adott újabb szokatlan interjút.

Tipikus promóciós bájolgásnak tűnt a beszélgetés, egészen addig a pontig, míg a lap riportere, Charlotte Long rá nem kérdezett, hogy Carrey elérte-e már mindet, amit szeretett volna.

Riporter: A filmben Sonicnak van egy bakancslistája, azon gondolkoztam, hogy a karrieredben, és az életben elértél már mindent, vagy vannak még dolgok a bakancslistádon?

Carrey: Csak te! Ennyi, most már mindennel kész vagyok.

Riporter: Nem tudom, mit mondjak erre.

Miután az interjú kikerült, az internet népe kifakadt, számos Twitter-bejegyzésben írták meg a rajongók, hogy csalódtak a színészben, mivel szexista megnyilvánulásával zavarba hozta a riportert. 

Marleah Leslie, Carrey sajtósa a USA Todaynek azt mondta, korántsem csajozós szövegnek szánta a színész azt, amit mondott, a bulvársajtó félremagyarázásának tipikus esete forog fenn:

Jim annyit mondott, hogy: „Csak te! Ennyi, most már mindennel kész vagyok.” Ebből világosan kiolvasható, hogy az interjúra gondolt, és nem az újságíróra.

Állítása szerint ez egy újabb példa arra, hogy egy kattintásvadász cím miatt egy történet negatív megvilágításba kerül. 

 

Ön szerint miről beszélt Jim Carrey?