Dancsó Péterrel az Álarcos énekesben vállalt szerepéről beszélgettünk, aki a rá jellemző módon azzal kezdte beszélgetésünket, hogy kifejtse, az utóbbi időben sokat tanulmányozta a Velvetet, mégpedig azért, hogy képbe kerüljön a hazai celebek tekintetében. Azonban egy idő után feladta, mivel, ahogy ő mondta, „elsorvadt az agya” a cikkektől. Az interjúban beszélt szerepvállalásáról, és viccesen utalt arra, hogy tulajdonképpen ő lesz Travolta a Ponyvaregényből, a tévé pedig a kómában lévő Uma Thurman, aki megkapja az adrenalin-injekciót, azaz az Álarcos énekest

Bár sokan erről beszélnek, de tudtommal nem ez az első tévés szereplése, volt egy műsora a Viasat gondozásában, illetve Puzsér Róbert HírTV-s showjában, a Sznobjektívben is beugrott. Tehát, ha nem is öreg motoros, volt már dolga a tévével.

Igen, úgy látom, hogy rendesen utánam néztetek.

Most pedig azt RTL műsorában tűnik fel, lehet, hogy másik realityben, vagy az Éjjel-nappal Budapestben is vendégeskedik majd?

Nem, ezt egy egyszeri, különleges alkalomnak tervezem. Most egy darabig nem szeretnék tévés szerepet vállalni.

Készül majd videó a Youtube csatornájára az adásokból?

Igen, készítek videókat, elképesztőek lesznek majd. Persze mindent csak rekord gázsiért (nevet).

Korábban többször hangsúlyozta, hogy azért nem akar szerepelni a képernyőn, mert a tévé már a múlté. Mégis itt vagyunk az RTL Klub hétvégi szuperprodukciójában. 

(Nevet) Nem tudom, nem hiszem. Szóval tartom magam ahhoz, hogy a Youtube egy mainstreamebb platform, mint a tévé. Ezt a műsort egy jó produkciónak tartom, egy érdekes kísérletnek, amiben szívesen vállaltam társszerepet. Ismerem a formátumot, utána néztem a külföldi adásoknak, és tetszett. Egy hétvégi főműsoridős szuperprodukcióban debütálni a csatornán mégiscsak egy emelt szint. Szerintem szeretni fogják a nézők, ez a találgatás roppant izgalmas, mindenki szeret gondolkodni, kutatni, nyomozni. Ráadásul az első adás után kiderült, hogy mi is mennyire távol vagyunk az adott szereplőktől. Mindenkinek van valami ötlete, hogy ki lehet a maszk alatt.

Milyen volt az első adás?

Meglepő volt, mennyire letámadtak a többiek. Úgy érezték, valamilyen vélt sérelmüket meg kell torolniuk rajtam. De nem vettem fel, megtanultam már ezeket rájuk hagyni, hadd irigykedjenek.

Volt nemrég egy olyan videója, amiben a celebek voltak a téma, most nyitottabb lett a bulvárral szemben?

Annyit elárulhatok, hogy [Gáspár] Lacival BFF-ek lettünk. Együtt gyúrunk, ő segít edzeni, én meg angolul korrepetálom.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dancsó Péter: „A Youtube egy mainstreamebb platform, mint a tévé”

A műsorvezető sokat olvasta a Velvetet, hogy megismerje a celebeket, de egy idő után feladta, mivel, ahogy ő mondta, „elsorvadt az agya” a cikkektől.

14 · Feb 17, 2020 10:25am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments