Vajna Tímea január 16-án a Nicsak, ki vagyok? című új TV2-s produkciójában szerepelt. Maszkos előadóként ugyan hamar elbúcsúzott a színpadtól, de a forgatás unalmasabb pillanataiban komoly kérdezz-feleleket indított Instagram-oldalán. 

A követők kérdezhettek, Vajna pedig pár kérdésre választ is adott, így kiderült többek között, hogy míg ő Los Angelesben épít karriert, kutyáiról szülei gondoskodnak, illetve hogy még 40 éves kora előtt szeretne gyereket vállalni. Sőt, vállalkozói tippeket is adott, beszélt edzésről, és azt is elárulta, 

egy médium olyan dolgokat mondott neki Andy Vajnáról, amit senki más nem tudhatott, csak elhunyt férje. 

Az egyik érdeklődő arra szeretett volna választ kapni, hogy Vajna hol tart férje elvesztésének feldolgozásában, az üzletasszony összetett válasza pedig a következő volt:

Most már egy picit megnyugodtam, elfogadtam, hogy ez az élet, megszületünk, élünk és meghalunk... Nagyon sokat segített viszont, hogy jártam egy médiumnál és beszéltem Andyvel. Olyan neveket, pontos dolgokat mondott, Andy szavaival és kifejezéseivel, hogy arról senki se tudhat, úgyhogy biztos, hogy Andyvel beszéltem. Ezek szerint létezik egy másik univerzum, vagy a túlvilágon mindenki mindent tud.  

Vajna a tegnapi szereplése után az NLC.hu-nak adott egy pár mondatos interjút, amelyben ugyancsak felhozta spirituális tapasztalásait.

Kérdeztem Andytől, hogy van, mit csinál, ő pedig mondta, hogy jól van, és örül, hogy végre nyugodtan ülhet, és végre a fia is mellette van.

Az üzletasszony egyébként ma már indul is Amerikába, és legközelebb nyáron látogat majd vissza Magyarországra. 

Vajna Tímea ezen kívül a Mokkában is nyilatkozott tévészereplése kapcsán, ahol elmondta, Andy Vajna is el szerette volna hozni ezt a formátumot Magyarországra, ezért az ő kedvéért vállalta el a Nicsak, ki vagyok? című műsort. A teljes interjút alább nézheti meg.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea megnyugodott, ugyanis egy médiumon keresztül tudott beszélni elhunyt férjével

Andy Vajna özvegye számára bebizonyosodott, hogy van túlvilág, és ott jól érzi magát elhunyt férje.

380 · Feb 17, 2020 10:35am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments