Nincs egy hete, hogy kiderült volna, megkérték az egykori Nickelodeon-sztár kezét. Akkor joggal hihettük, hogy kezd helyes irányba terelődni a balhés színésznő élete, ám legújabb döntése nem erre enged következtetni.

Már a múltheti cikkben is megmutattuk, hogy néz ki most az egykor babaarcú celebritás. Szemeiből eltűnt a ragyogás, és az orcáját egy meglehetősen igénytelen szívecske-tetoválással csúfította el. Az ámokfutás pedig nem ért véget, most ugyanis a szemöldöke fölé is varratott valamit, amit több külföldi oldalt felkutatva sem tudunk megnevezni. Leginkább valami piszokra hasonlít, azonban abban kételkedünk, hogy a színésznő napokon át nem mosott volna arcot, így marad a keserű igazság, hogy újabb arctetoválással bővült az a bizonyos tárház.

Úgy tűnik ez mostanában nagy divat lett a celebek körében, ugyanis éppen ebben a hónapban varratott az arcára Cindy Crawford fia, és Amber Rose is.

Amanda egyébként néhány napja kommentelési lehetőséget is kikapcsolta a posztjai alatt. Legújabb videójában vőlegénye oldalán jelentkezett be, és elnézést kért egy korábbi Twitter-fiaskóért, valamint azt állítja, hogy már egy éve teljesen józan. Reméljük, valóban így van.