Berki a péntek délutánt találta ideálisnak arra, hogy keményen beleszálljon egykori párjába. Hajdú Péter új bulvároldalán jelentette ki, hogy a mai naptól nem fizet gyerektartást, ugyanis szerinte Hódi több, mint száz alkalommal szegte meg a szerződéseben kikötött közös gyermekfelügyeletre vonatkozó feltételeket.  Mindemellett felszólította, hogy 15 napon belül nyisson egy számlát lányuk, Natasa Zselyke számára és fizessen be 20 millió forintot. 

A mai naptól nem fizetek gyerektartást, egy forintot se (...) Pamela több, mint száz alkalommal megszegte a közös gyermekfelügyeletre vonatkozó szabályozást. Ezért a körülbelül 20 millió forintos összeget, ami ebből befolyt, el kell utalnia a gyermekem számára. Mától kiállok az apák jogaiért (...)

– mondta Berki az Indirekt videójában. A bejelentés után Hajdúnak részletezte döntése okait. Elmondta, hogy mi történt akkor, mikor nem ő hozta haza a lányát Amerikából, hanem egy ismerősük, mindez pedig azért történt, mivel az utazás közben elhagyta az útlevelét

Az elmúlt két év arról szólt, hogy Berki Krisztián milyen rossz ember, most ezen változtatok (...) Van egy bírói döntés, mindezek alapján én 80 ezer forintos gyerektartást fizetek. Szerintem ezt sokszorosan megugrottam havi szinten mivel mindenét finanszírozom a kislányomnak (...) de ez nem számít. Azért nem fizetek többet, (...) mert ez a nő a kislányomból bevételre tett szert és nem rá költötte, a TV2 Mokka interjúban mondta, hogy elköltötte. Szerény számításaim szerint ez száz darab posztnál 20 millió forint. (...) Én vállalom ennek a jogi következményeit. (...) Ha nem fizeti ki, akkor szeretném látni a szerződéseket, és hogy hova kerültek a befolyó összegek. (...) Beszélgetni már nem tudok vele, ezért ezt így kell csinálnom. Ezt a bíróság fogja eldönteni, de addig én felfüggesztem a gyerektartást.

– mondta.

A teljes interjút itt tudja megnézni: