Joseph Baena leginkább arról híres, hogy apja, Arnold Schwarzenegger házasságon kívül született gyermeke. A kaliforniai exkormányzó Maria Shriverrel kötött házassága idején ejtette teherbe egyik háztartási alkalmazottját, Mildred Baenát, ebből a románcból született a ma már 22 éves fiú, aki egyébként le sem tagadhatná apját, annyira hasonlítanak egymásra

Joseph Baena Instagram-oldalán osztotta meg, hogy első évfordulójukat ünnepelték szerelmével, akit Nicky Dodaj-nak hívnak. „Egy éve [együtt] állandó tettestársammal!! Mennyi kaland, nevetés és ünnep vár még ránk!” - írta a képhez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

One year with my partner in crime!!! Can’t wait for more the many more adventures, laughs and celebrations to come! I Love you *@nickydodaj *

Joseph Baena (@projoe2) által megosztott bejegyzés,

Még az egyetemen jöttek össze, ahol tavaly kapták meg diplomájukat. Kapcsolatukat eddig sem titkolták, Joesph Baena többször is posztolt már barátnőjével közös képet, itt például egy nyilvános eseményen láthatja őket. 

Az évfordulós posztjában Baena (akinek képeit elnézve talán már önnek is feltűnt, hogy apja nyomdokaiba lépett, és komolyan foglalkozik a testépítéssel) több korábbi képet is megmutatott követőinek magukról, melyek között van egy hajón készül fotó, a másik egy Disney Worldhöz hasonló helyen készült, a harmadikon pedig jelmezbe öltözve láthatja a párt, a fiatalember pedig még egy kardot is szorongat. Ha pedig érthető módon Nicki Dodaj Insta-oldalára kíváncsi, azt is megmutatjuk, ugyanis ehhez hasonló képeket találhat rajta.