A Reggeli vendége volt a szülinapját ünneplő Dobó Kata. A színésznőt kolléganője, Balla Eszter is felköszöntötte, akivel több közös tulajdonságuk van, például az, hogy egyikőjük sem szereti mutogatni gyerekét a nyilvánosság előtt. Dobó eddig összesen 3 alkalommal engedte láttatni az idén 8 éves Szofit, akit legutoljára 5 évvel ezelőtt szerepelt egy magazinban. 

Nem tehet arról, hogy én vagyok az anyukája, nagy teher rátenni ezt a fajta láthatóságot. Az iskolában ez már szóbeszéd tud lenni, például mikor volt tavalyelőtt az a bizonyos üdítőreklámom, akkor a kis osztálytársai jöttek, és mondták, hogy láttuk ám a reklámot.

A színésznő elmondta, hogy imádja a gyermekét, nap mint nap megmutatná, de nem hiszi, hogy ezt megtehetné vele. Gyorsan hozzátette, nem tör pálcát azok felett, akik másképp tesznek, ő mindenesetre úgy gondolja, majd később a lánya eldönti, mennyire szeretne kiállni a kamerák elé.

Dobó Kata gondolhatott akár Ördög Nórára is, mint aki felett semmiképp sem szeretne pálcát törni, a műsorvezetőnő ugyanis már milliónyi alkalommal megmutatta gyerekeit, a 2013-ban született Micit és az egy évvel fiatalabb Vencelt. Legyen szó vlogjáról vagy Insta-oldaláról, Ördög Nóra nem válogat, nem egyszer pedig szponzorált tartalmakban is szerepeltette gyerekeit, ahogy Som-Balogh Edina is tette, aki meg is járta a nyilvános mutogatással, mivel tavaly egy pedofil kezdett írogatni lányának. 

Ön megmutatná gyermekét közösségi oldalán, ha híres lenne?