Amikor bejelentették, hogy készül egy turné, amin a 2012-ben elhunyt Whitney Houston hologram formájában fog fellépni, és a vetítést élő zenészek és táncosok kísérik majd, akkor például az alábbi, 2013-as videó alapján túl sok jóra nem lehetett számítani.

De csak megvalósult ez műsor, amelynek a címe az, hogy An Evening With Whitney (azaz Egy este Whitney-vel), és a turné tegnap, azaz kedd este kezdődött Sheffieldben. Az esemény beharangozója némi javulást mutat a fenti videóhoz képest, de nem sokat, illetve nem eleget.

A New York Post arról írt a turné premierje után, hogy egyrészt az esemény nem volt telt házas, másrészt akik ott voltak, azoknak jobbára nem nagyon tetszett, ha lehet hinni a Twitteren közzétett reakcióknak. Persze felmerül a kérdés, hogy a fentiek alapján mire számított az, aki jegyet vett erre a hologramshow-ra, mindenesetre a Mirror kritikusa amellett érvel, hogy az elhunyt hírességeket jobb hagyni nyugodni.

A hologram-Whitney ellen szólt az énekesnő unokatestvére, Dionne Warwick is Michael P. Coleman blogjában. Warwick szintén énekesnő, és annyira ízléstelennek találja a műsort, hogy azt mondja, meg fogja próbálni elérni, hogy az USA-ban ne mutathassák be. Az An Evening With Whitney első számú kreátora egyébként Pat Houston, Whitney Houston sógornője.