Egy szakítás mindig fájdalmas, de na mi van akkor, ha az exünkre hamarabb talál rá a boldogság, mint ránk? Elég szívás, ugye? Na, ezt még lehet tetézni, mondjuk azzal, ha volt párunk egy olyan nagy kaliberű hírességbe szeret bele, mint Lady Gaga. 

via GIPHY

Két hete írtuk meg, hogy Lady Gaga horgára ismét ráakadt egy fiatalember, aki ezúttal meglepően konszolidált egyed. Michael Polansky ugyanis egy Harvardon matematikából diplomázott férfi, akinek az exe, Lindsay Crouse a közösségi médiából  tudta meg, hogy volt pasija már egy világsztárral jár. 

A Perez Hilton szúrta ki, hogy Lindsay Crouse, aki egyébként a New York Times szerkesztője, már kommentálta is a helyzetet. A nőt a férfi letiltotta a Facebookon, de a hír így is szembejött vele ugyanott  – pedig még ő még csak rá sem google-zott a férfire!

Ha valaha is rákerestél az exed új párjára (légy őszinte) valószínűleg magad kezdtél egyfajta játszmába. Talán csak kíváncsi vagy, ami teljesen rendben van, vagy csak tudni akarod, mennyire hasonlítotok az új választottjával. [...] De hogy hasonlítod össze magad Lady Gagával?

A nagyon meglepett nő nem orrolt meg Gagára, nagyon inspirálónak és csodálatosnak tartja, de azért egy picit mégis bosszanthatta őt, hogy összejött az exével, ugyanis miután megtudta, hogy így áll a helyzet, felkeresett egy boltot, hogy vásároljon valami extravagáns ruhát magának. 

Elmentem egy menő boltba, ahol még sosem voltam azelőtt, hogy felpróbáljak valamit. Az eladó megkérdezte, milyen alkalomra keresek ruhát. Elmondtam neki, hogy Facebookon jöttem rá, hogy az exem Lady Gagával randizik, mire ő  alaposan végigmért. A ruha, amit kinéztem, túl drága volt, de akkor is megvettem. Miért kéne kevesebbel beérnem, mint amennyivel Lady Gaga?

És ha már Lady Gaga, ne menjünk el szó nélkül amellett sem, hogy ma hajnalban jelent meg az új videoklipje, melyből akár azt a következtetést is levonhatnánk, hogy Gaga óriási Marvel-fan, ugyanis több bizarr kinézetű törzzsel külön-külön majd együtt is táncol, azt az igencsak összetett üzenetet próbálva a néző tudtára hozni, hogy nincs azzal semmi gond, ha különbözőek vagyunk, épp ellenkezőleg, együtt összefogva vagyunk a legjobbak. Love, peace, világbéke.