Február elején írtunk arról, hogy Tóth Andi képeivel egy escortlány élt vissza. Az énekesnő akkor kvázi bóknak vette, hogy az ő fotóját használták fel. Nemrégiben ismét a szépségére lett irigy valaki, aki mindent meg is tett azért, hogy keresztbe tegyen neki.

Az énekesnő a Blikknek mesélt arról, mekkora gonddal találta szembe magát a napokban. Az Instagram-profilját felfüggesztették, ugyanis néhány rosszindulatú követője folyamatosan jelentette Tóth Andi fotóit, mondván, túl pikánsak.

Az elmúlt hónapokban már kaptam e-maileket arról, hogy valaki fel akarja törni az oldalamat. Megtettem mindent, hogy ez ne történjen meg, ehhez képest hétfő este hiába próbáltam belépni a profilomba, nem tudtam. Mint kiderült, hónapok óta más felhasználók, főleg nők feljelentették a profilomat, azzal érvelve, hogy a fotóim túl erotikusak, szeméremsértőek. Tudom, emögött az áll, sokan irigyek rám, amiért sokszor edzőteremből posztolok, fotózásokról vagy koncertjeimről, amiből arra következtetnek, makulátlan az életem. Ezért próbálnak keresztbe tenni. Nem gondolom, hogy a képeim túl kihívóak lettek volna, volt fent nagyjából hatszáz fotóm, abból talán öt, maximum tíz volt olyan, amin fürdőruhában vagy fehérneműben voltam látható, de szerintem azok is nagyon ízlésesek voltak

– mondta a lapnak az énekesnő.

Az X-Faktor sztárja jelenleg is dolgozik azon, hogy visszaszerezze a profilját, azonban aggódik a folyamat gyorsasága miatt, hiszen ezzel a lépéssel a rosszindulatú követők egy komoly megélhetési forrástól is megfosztották az énekesnőt, aki az Intagramon influenszerként tevékenykedik, a cégek pedig szerződést bonthatnak vele, ha nem posztolja időben azokat a tartalmakat, amelyekről megállapodtak.