Lehet már tudja, hogy Jennifer Lopez trópusi mintás Versace-ruhája, amit a 2000-es Grammy-gálán viselt, annyira lázba hozta az internetezőet, hogy a Google emiatt hívta életre a képkereső oldalukat. Azóta a ruhának egy újabb változata is elkészült, amit a divatház szintén az énekesnővel reklámozott. Most azonban már kérni sem kellett a sztárt, hogy egy kicsit promózza a Versacét.

A People szúrta ki, hogy az énekesnő  egy trópusi mintás felsőben, és egy egy hozzá illő, hasonló mintájú nadrágban sétált az utcán, aminek mintája megegyezik a fent említett estélyikkel. A két ruhadarabot meg is találtuk a Versace honlapján. A blúzszerű felső 1125 dollárba, vagyis majdnem 340 ezer forintba kerül. A nadrág ennél valamivel olcsóbb, csak 925 dollár (kvázi 275 ezer forint). 

A Versace és Jennifer Lopez nagyon egymásra talált, a divatház az énekesnővel reklámozza 2020-as tavaszi-nyári kollekcióját, melynek kiemelt darabjai ezek a dzsungelmintás kreálmányok. 

De J. Lo nemcsak akkor bújik Versacébe, ha levélminták vannak a ruhán. A Super Bowlos fellépésén is Versace-ruhákat viselt. 

Ha látni szeretné a Jennifer Lopezről készült paparazzi-fotókat, melyen a dzsungelmintás szettben látható,  ide kattintva megnézheti.