Múltidéző képet posztolt Instagram-oldalára Selma Blair, ugyanis egyik legsikeresebb filmje, az 1999-es Kegyetlen játékok egyik szereplőjével, Sarah Michelle Gellarrel és a többek között a Beverly Hills 90210-ből ismert Shannen Doherty-vel közösen pózolt. 

A tökéletes kép. Régen voltunk már így együtt

- írta bejegyzésében Blair, akit 2018-ban sclerosis multiplex-szel diagnosztizáltak, akkor vágatta le teljesen a haját, mióta pedig visszanőtt, nem festeti. 

Hogy egy kicsit képbe hozzuk: a Kegyetlen játékokért 2000-ben Sarah Michelle Gellar és Selma Blair elnyerte a legjobb csók díját a MTV Movie Awardson, előbbi pedig a legjobb női alakítás kategóriában is diadalmaskodott. 

Sarah Michelle Gellart az utóbbi években szinte már teljesen elfedte a balladai homály, a 2000-es évek elején szerepelt az élőszereplős Scooby-Doo-filmekben férjével, Freddie Prinze Jr-ral, aki látványosan megöregedett karrierje virágkora óta. Sarah Michelle Gellar talán utolsó jelentősebb próbálkozásra a visszatérésre a Ringer c. sorozat volt, amelyben főszereplőt alakított (mindjárt két szerepet, hiszen ikreket formált), de egy évad után nem folytatták a sztorit. 

Hadd írjunk néhány szót Selma Blair képének harmadik szereplőjéről is, aki Shannen Doherty. A színésznőt legnagyobb valószínűséggel a Beverly Hills 90210-ből vagy a Bűbájos boszorkákból ismerheti. A sztár 2016-ban mellrákkal küzdött, amit a következő évben, úgy tűnt, le is győzött. Idén azonban újra beszélt arról, hogy betegsége kiújult.