Nem hiába kötné korhatárhoz Jennifer Aniston az Instagramot: Britney Spears fia, Jayden Federline kérdezz-felelek élőzésben teregette ki a családi szennyest Instagram-oldalán, ami annyira kínosan érintette az anyukát és menedzsmentjét, hogy gyorsan inaktiválták is a fiú fiókját, írja a Perez Hilton.

A 13 éves Jayden az édesapja (akitől Britney Spears 2007-ben vált el, mielőtt két fiúgyereket szült volna neki) lakásából válaszolt követői kérdésére. Elég furcsa párbeszéd alakult ki a felek között, mikor például az egyik kérdező azt mondta, hogy  megölhetné a nagyapját, Jayden úgy válaszolt, hogy

Haver, én is pont erre gondoltam. 

A kérdező valószínűleg arra a tavalyi incidensre gondolhatott, amikor Jayden testvére, Sean annyira felbosszantotta nagyapját (Britney Spears édesapját), hogy a férfi rátörte a fiúra az ajtót, a fiúk édesapjának, Kevin Federline-nak köszönhetően pedig még eljárás is indult a nagypapa ellen. [De az is lehet, hogy a FreeBritney-mozgalomra célzott, amely apja mesterkedéseiben látja az énekesnő gondnokság alá helyezésének okát, és ez ellen hív harcba – szerk.]

Britney Spears édesapja egészségi állapota miatt hagyta abba váratlanul fellépéssorozatát tavaly év elején, majd vonult utána nem sokkal rehabra. Amikor Jayden Preston követői rákérdeztek nagyapja állapotára, a fiú meglepően nyersen válaszolt. 

Jó nagy fasz. Kibaszott nagy seggfej. Felőlem akár meg is halhat. 

via GIPHY

Szerencsére azonban apjáról már kedvesen nyilatkozott, sőt, Jézusként aposztrofálta őt, Britney Spears barátjáról szintén pozitívan beszélt.

A fiútól azt is megkérdezték, dolgozik-e jelenleg édesanyja új zenén, mire a fiú azt válaszolta, szerinte az anyja már be is fejezte énekesi karrierjét.

Igazából nem nagyon láttam őt, hogy a zenével foglalkozna. Tényleg nem tudom. Emlékszem, egyszer megkérdeztem tőle, hogy mi van a zenéjével, amire azt válaszolta, hogy, „Nem tudom, drágám. Azt hiszem, ezt már magam mögött hagytam."

A tinédzser fiú kijelentette Insta-oldalán, ha már lesz 50 ezer követője, mindent elárul anyja igazi történetéről, írja a Perez Hilton.

Mindent elmondok majd a jövőben, ha már nagyon népszerű leszek.

via GIPHY

A kérdezz-felelek után gyorsan inaktiválták Jayden Federline Instagram-oldalát néhány órára, Kevin Federline ügyvédje pedig úgy kommentálta az esetet, hogy 

Pontosan ez történik, ha egy 13 éves fiú 13 éves fiúként viselkedik. Kevin jól kezeli a helyzetet, ahogy ezt egy felelősségteljes szülőtől el is várható.