Hódi Pamela megbánta, hogy 50-50%-os gyerekfelügyeletben egyeztek meg anno Berki Krisztiánnal

2020.03.09. 09:13 Módosítva: 2020.03.09. 10:42

Hétfő reggel van, ami általában nem a legszebb pillanata a hetünknek. De tehetünk ellene, például úgy, hogy a hazai celeb-világra irányítjuk a figyelmünket: Hódi Pamela például elárulta Várkonyi Andrea műsorában, hogy már nagyon megbánta, hogy fele-fele arányban osztoznak lányuk felügyeletén Berki Krisztiánnal. Szerinte a gyerek fejlődése sínyli meg, hogy nála és volt párjánál is más szabályok érvényesek a gyerekre. Debreczeni Zita és Gianni Annoni elárulták születendő gyermekük nemét, Ambrus Attila pedig arról értekezett, hogy mivel pótolta a rablások nyújtotta adrenalinlöketet, miután jó útra tért.

Lássuk:

Hódi Pamela a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban beszélt többek között arról,  hogy képtelen normálisan kommunikálni Berki, aminek a legtöbb esetben lányuk issza meg a levét. Hódi kifejtette, hogy emiatt kislányával is vannak konfliktusai, hiszen valamit az apja enged neki, amit Hódi kategorikusan tilt.

Nem tudunk kommunikálni. Nálunk hiába van 50-50%-os gyerekfelügyelet. Ami szerintem életem legnagyobb hibája volt, hogy belementem. Ehhez működnie kéne a kommunikációnak, jó kapcsolatot kéne ápolni, nálunk ez abszolút nincs meg. (...) Volt konfliktus, például a gyereküléssel. Náluk elfekszik a hátsó ülésen, én meg akartam bekötni és mondta, hogy nem kell, apunál se szokták bekötni

– mondta el a műsorban. Hódiék viszonya évről-évre egyre rosszabb, nemrég Berki adott egy interjút, amiben felszólította volt párját, hogy fizessen lányuknak 20 millió forintot a reklámbevételeiből. Hódi erre a felvetésre egyébként nem reagált, valószínűleg majd csak a bíróságon fog. 

Ahogy azt a Velvet is megírta, február közepén jelentett be Debreczeni Zita és férje, Gianni, hogy hamarosan szülők lesznek. Most pedig az is elárulták rajongóiknak, hogy a modell kislányt, avagy kisfiút hord-e a szíve alatt. A kék tojásokból pedig arra lehet következtetni, hogy fiúk lesz. 

A Viszkis, azaz Ambrus Attila aBorsnak meséltarról, hogy ugyan nem rossz szájízzel emlékszik vissza bűnűzői múltjára, de a lapnak bevallotta, az izgalom, az adrenalin hiányzik neki.

A sportból nagyon sokat merítettem akkor és a mai napig is. Teniszezni is úgy megyek, hogy vagy egy üveg whiskyben fogadunk, vagy mondjuk a vesztes fizeti a pályát. Akár ötven fekvőtámasz is lehet a tét, de valami kell, mert játszani szerintem csak úgy lehet, ha van egy kis pikantériája. Kellenek ezek az apró kis játékok az életembe, mert különben megőrülnék, hogy nincs semmi izgalom

mondta a lapnak.