21 éves lett Victoria és David Backhem legidősebb gyermeke, Brooklyn. A fiúnak hatalmas szülinapi partit rendeztek, amin az anyuka alaposan dokumentált Insta-oldalán. Innen derült ki, hogy a bulin két egykori Spice Girls-tag is jelen volt: valahogy Emma Bunton és Geri Halliwell is odakeveredett volt csapattársa fiának ünneplésére. 

Victoria Beckham két Insta-sztoriban is beszámolt róla, hogy találkozott az ex-Spice Girls-ös kollégájával, Emma Buntonnel. Az egyik képen négyen összeölelkezve látszanak, a csapatban talál 2 ex Spice Girls-tagot és egy David Beckhamet is. Akkor a jókedv, hogy valószínűleg a fotó készítésekor az első néhány felesen már túl voltak. 

Aztán meglepetés! Kiderült, hogy egy másik Spice Girls-tag is ott volt Brooklyn buliján: Geri Halliwell. 

Mint talán azt tudja, a Spice Girls először 2000-ben oszlott fel, aztán 2007-08-ban ismét próbálkoztak, a 2012-es londoni olimpia kedvéért pedig újfent összeálltak, majd legutóbb tavaly májusban indultak egy mini nagy-britanniai turnéra, melyen bár Victoria Beckham már nem vett részt, sok sikert kívánt egykori társainak. A 2019-es turné idején leginkább arról szóltak az együttesről kapcsolatos hírek, hogy Mel B azt állította, csókolózott Halliwell-lel, amit utóbbi határozottan tagadott. A leszbikus botrányt leszámítva Geri Halliwell békés életet él, 2015-ben ment hozzá Christian Horner autóversenyzőhöz, a házasságból két gyermekük született. 

A szőke Spice Girl élete még az övénél is csendesebb, ami az ő esetében csak azért kínos, mert tavaly áprilisban jelent meg a 4. stúdióalbuma, a My Happy Place, amit sikerült a legnagyobb diszkrécióval a piacra dobnia, értsd: senki figyelme nem akadt meg rajta.