tk3s 49442233

Orosz YouTube-sztárok verték át Harry herceget

2020.03.12. 10:51

Aggódhatnak a herceggel szimpatizálók, ugyanis úgy fest, Harryt könnyedén meg lehet vezetni. Azt hitte, hogy Greta Thunberggel beszél telefonon, azonban a vonal másik végén valójában orosz youtuberek voltak.

Harry, abban a hitben, hogy Thunberggel és édesapjával beszélget, nyugodtan mesélt a Megxitről, az ezzel kapcsolatos kétségeiről. Őszintén elmondta az „interjúban, hogy a fia érdekét nézte, amikor feleségével, Meghannal úgy döntöttek, visszalépnek a királyi családban betöltött szerepüktől. Úgy látja Kanadában nyugodtabb élhetnek.

A herceg beszélt arról is, miért használ magángépet, annak ellenére, hogy igyekszik környezettudatosan élni, sőt élesen kritizálta Donald Trumpot is. Érintették András herceg pedofil botrányát is, de arról csak annyit mondott Harry, hogy nem nagyon tud mit kezdeni vele. „De akármit is tett vagy nem tett, ahhoz a feleségemnek és nekem semmi közöm. Mi az elfogadásban hiszünk és a közösségekre koncentrálunk. És így a családom nagyobb részétől teljesen elkülönülünk.”

Az elmúlt időszakban többször felmerült a kérdés, hogy ha kilépnek a királyi családból milyen védelmet kap majd Markle és Harry herceg: úgy tűnik hamar találniuk kell megoldást, ugyanis a jelek szerint a herceg nem túl óvatos, így könnyedén bajba kerülhet a későbbiekben. 

Íme a youtuberek (Vlagyimir Kuznyecov és Alekszej Sztoljarov) által feltöltött átverés: