Rendkívül nehéz hangosan nevető szmájlik nélkül megírni*, de: Jared Leto most esett túl egy 12 napos, sivatagba elvonulós meditációs elmélyedésen, úgyhogy kicsit elveszettnek érzi magát.

A lelkigyakorlat, amelyet egy zárt intézményben folytatott (szóval sajnos nem szó szerint egymaga elmélkedett törökülésben a végtelen homokmezőkön) önkéntes némasággal párosult, vagyis 12 napja senkivel sem beszélt. A Twitterére is előre bekészített posztokat tett ki a posztolóautomata.

„Teljesen el voltunk zárva. Se telefon, se kommunikáció stb. Fogalmunk sem volt, mi történik az intézményen kívül. Tegnap egy egészen más világba sétáltunk ki. Olyanba, amely örökre megváltozott” - twittelte, hozzátéve, hogy mindenki maradjon otthon, reméli, hogy mindenki jól van, és „mindenkinek pozitív energiákat” küld.

 (Just Jared)

*Frissítés: a poszt felütése annak szól, hogy bár két héttel ezelőtt is ismert lehetett számára a világjárvány létezése, mennyire meglephette az azóta történt, rengeteg esemény. Ha önök szoktak meditálni, tegyék bátran, főleg most, amikor feje tetejére állt a világ.