A celebvilág is jórészt karanténba vonult, így a hírességeknek új módszer után kellett nézniük, ha tartani akarták a rájuk jellemző szexi kontentek ütemes megjelentetését a közösségi oldalaikon. Nem meglepő, hogy volt, aki a nyugodtabb és könnyebb időkből származó emlékeit elevenítette fel.

Bella Hadid

Instagram oldala nem is lehetne valójában Bella Hadidé, ha ne jelenne meg rajta legalább heti egy dögös fotó. A modell legújabb posztjában arról beszélt, mennyire furcsa ebben a krízishelyzetben a munkájáról posztolnia. Aztán végül mindez kiment a fejéből, és a történetébe feltöltött egy tükörszelfit, ahol természetesen merő véletlenségből mellaljat villant.

Kendall Jenner

csak úgy, mint tegnap Emily Ratajkowski, az emlékei között mazsolázva talált magáról egy nem éppen hétköznapi fotót. Egy kampánykép került ki a modell Instagram-történetében, ahol csak a fenekéről lehet felismerni.

Jennifer Lopez

abban a szerencsés helyzetben volt, hogy éppen volt elfekvőben egy műtermi fotója, amit most közzé tudott tenni. Az énekesnő persze nagyvonalúan érdeklődik a bejegyzésben követői hogyléte felől, és reméli, hogy a képeken látható új cipőkollekció felvillanyozza a napjukat.

Vasvári Vivien

pedig éppen aktuális kedvenc fürdőruháját mutatta be követőinek, és a bejegyzés szövege szerint több ilyesfajta tartalomra is számíthatunk az üzletasszony Instagramján.