Javában zajlik az American Idol előválogatója. Nemrégiben robbant a hír, hogy Katy Perry és Orlando Bloom babát várnak. Azonban nem csak az énekeső hord gyermeket a szíve alatt a show-ban.

Amber Fiedler 36 hetes terhesen érkezett a meghallgatásra. Dalával teljesen elkápráztatta a zsűrit, és amikor Katy Perry azzal viccelődött, hogy igaz-e, hogy nem csak egy nagyobb adag étel van a pocakjában, Fiedler helyeselt, hogy valóban terhes. A babát azonban örökbe adja, ugyanis nem áll készen az anyaságra.

A versenyző nehéz gyermekkoron van túl, az édesanyjával nem volt jó a kapcsolata. Jelenleg is azon dolgoznak, hogy változtassanak a rossz emlékek övezte viszonyon. Fiedler elmondása szerint a terhességének ténye sokat segített nekik ebben, de mégis úgy látja a legjobbnak, ha a baba nevelőszülőkhöz kerül.

A kislány azóta meg is született, a versenyző pedig az elejétől kezdve olyan örökbe adási programra jelentkezett, ahol a nevelőszülők engedik, hogy az édesanya időnként láthassa a babáját. A kislány a Rose nevet kapta.

Amber Fiedler egyébként legutóbbi produkciójával is hatalmas sikert ért el, a zsűri állva tapsolt neki, és nagy sikereket jósolnak neki a jövőben.