Karantén ide vagy oda, még mindig vannak olyan hírességek, akik félelem nélkül mozdulnak ki otthonaikból. Margaret Qualley például rendszeresen mászkál az utcán védőfelszerelés nélkül, de Ben Affleck és Ana de Armas is előszeretettel sétálgatnak, igaz, ők leginkább a színésznő kutyája miatt. A legtöbb híresség azonban szerencsére otthon várja a helyzet javulását, így nem marad más lehetőségük, mint az archívumból való posztolgatás.

Alessandra Ambrosio a napokban egy csokor tengerparton készült fotóval lepte meg rajongóit. Az egyik mellé azt írta, hogy végül megtanulta, hogyan legyen erős egyedül, ami egy közhelyszerű motivációs idézet, és egyelőre nem is tudjuk, pontosan honnan vette. Emellett pozitív gondolkodásra ösztönzi követőit az otthonmaradás idején is.

Emily Ratajkowski szinte minden napra tartogat valamit az Instagram népének. Most éppen egy igencsak fenékhangsúlyos képet tett közzé magáról, amely elmondása szerint a régi lakásában készült, ahol egyébként csodás két és fél évet töltött el.

Kylie Jennerről a múltkor megírtuk, hogy az önkéntes karantén ideje alatt is szívesen bújik designer darabokba. A celebritás most a fentebb említett modellekhez hasonlóan nosztalgikus fotóval lepte meg követőit, amin bikiniben pózol, és azt kívánja, bár ismét a tengerparton lehetne.

Christina Aguilera kissé kilóg a mai válogatásból, a nosztalgikus hangulatot azonban neki sikerült a leginkább aktualizálnia. Az énekesnő a Genie in a bottle című számát posztolta Instagramra, hiszen a dal szövege új értelmet nyert most, hogy sokan hosszú ideje bezárva érzik magukat az önkéntes karantén miatt.

Úgy érzem, évszázadok óta be vagyok zárva, magányos éjszakákra ítélve. Várok valakire, aki végre szabadjára enged

– énekelte meg Christina Aguilera még 1999-ben.