Baukó Éva: nem vagyok tartalom nélküli celeb, csinálják utánam az elmúlt 10 évet

00:00:00 / 00:00:00

Újabb résszel jelentkezik a Velvet podcast-sorozata, a Kék bársony, melyben ezúttal Baukó Éva a vendég.

Szolgálati közlemény: a járványhelyzet miatt bizonytalan ideig fel kell függesztenünk sorozatunkat, de már dolgozunk azon, hogy a home office ellenére tudjunk az eddigi podcastjeinkehz hasonló, minőségi tartalmat készíteni, hasonló formában.

A felvétel még március elején készült, így a járvánnyal, és a magyar helyzettel kapcsolatos kifejtések sok esetben másképp alakultak, mint ahogy azt akkor sejteni lehetett. A beszélgetés egyik pontján például szóba került az RTL Klub Survivor című realityje, melyről azóta kiderült, hogy csúszni fog. Labdarúgó-Európa-bajnokság elmaradásáról is szó esik, amiről azóta kiderült, hogy 2021. június 11-ére tolódik. Illetve Baukó említést tesz egy, John Travolta koronavírus-fertőzéséről szóló hírről, amelyről kiderült, hogy vicc volt.

Mit lehet tudni Baukó Éváról?

A ValóVilág 4. szériájában tűnt fel, ahonnét harmadik helyezettként távozott. Az elmúlt években számos műsorban szerep, vezetett műsort, a TV2 Édes Élet című realityének volt az egyik főszereplője. Az utóbbi időben modell karrierjére koncentrált, illetve influenszerként is igyekszik érvényesülni.

A Poscastben a következőkről lesz szó:

A korábbi imidzsemnek köszönhető, hogy azt mondják, jaj, vigyázz az Évával.

  • Baukó elárulja, hogy Amerikába költözik-e a jövőben, illetve mesél a járvány kezdeti időszakában megtett útjáról.
  • Elmondta, hogy meglátása szerint, miért nehéz érvényesülni a hazai médiapiacon, illetve kifejti, hogy bár a látszat azt mutatja, hogy nem hívják, valójában már ő nem vállal el minden felkérést. Bár a Survivorben szívesen szerepelt volna. 
  • Úgy látja, Liluék óta nem került képernyőre hiteles, tehetséges tévés.
  • Az utóbbi időben némiképp a háttérbe vonult, azt mondja, a görcsös szereplési vágy sokban rontotta a megítélését a szakmában.
  • Felidézi a FemCafénál töltött időszakát. Régi vágya volt, hogy műsorvezető legyen, de nem érezte jól magát a csatorna közegében. Ő sem szeretett ott dolgozni, és meglátása szerint őt sem kedvelték a csatornánál. Berki Krisztiánnal élő adásban veszett össze. Szerinte az egykori focista tehetségtelen és arrogáns ember, aki nem érdemli meg, hogy képernyőn legyen. 
  • A Feleségek luxuskivitelben szereplőit is kritizálja, szerinte a sajtó hibája, hogy piedesztálra emel olyan celebeket, akik azt nem érdemlik meg. 
  • Az infuenszerek szerinte kreált álvalóságról közvetítenek, amit büntetni kéne. 
  • Vágyik az igaz szerelemre, és boldog lenne, ha a férfiak nem egy celebnőcskét látnának benne, hanem az igazi Baukó Évát.