A 2000-es évek legkedveltebb botrányhősnője az utóbbi években jóval kevesebbet hallatott magáról, villantózni azonban továbbra is nagyon szeret. Paris Hilton szinte minden rendezvényre igyekszik sokat mutató szerelésben érkezni, a koronavírus miatt azonban erre most nincs lehetősége. A celebritás azonban más sorstársához hasonlóan nem búsul, hanem inkább elővesz néhány korábbi fotót.

Paris Hilton szó szerint telerakta az Instagramját a dekoltázsával, alig néhány óra alatt több, mint hat, igencsak erotikusnak mondható fotót osztott meg, valamiért mindegyiket videós formátumban.

Csodás napsütés otthon - olvasható a fotó mellett. Vajon egy fényképész is bevonult vele a karanténba? Akárhogy is, az szinte biztos, hogy a celebritás szívesen vágja puccba magát még a karantén idején is.

A celebritás szinte minden fotóján az otthonmaradás szócska szerepel, mellyel igyekszik minden követőjét hasonló magatartásra buzdítani. Bár a fentebb látható képe valószínűleg nem az otthona melegében készült róla.