Nem kérdés, hogy egy Kardashian-West féle luxusvillában az átlagosnál jobban telhet az önkéntes karantén, azért a jelek szerint a celebek is unatkoznak a négy fal között. Kim Kardashian a napokban követőitől várt tippeket, hogy mivel foglalják el magukat otthon a gyerekekkel, azonban olyan javaslatok is érkeztek, amit a celebritás bizonyára nem vett jó néven.

A héten a Velveten is olvashatta, hogy ismét előkerült a Taylor Swift kontra Kanye West és Kim Kardashian botrány. Az ügy azért lett ismét felkapott, mert végre vágatlanul is felkerült az internetre az felvétel, amelyben Kanye West állítólag arról egyeztet az énekesnővel, hogy az akkor megjelenni készülő dalában nem túl finoman fog majd róla nyilatkozni.

Felmerültek olyan pletykák, hogy annak idején Kanye West felesége manipulálta a felvételt, hogy rossz színben tüntesse fel Swiftet, az igazáért pedig ismét megpróbált kiállni - ezt a bizonyos igazságot azonban sokan nem hiszik el.

Ti mivel foglaljátok el a gyerekeiteket? Családként önkéntes karanténba vonultunk, de kéne néhány jó ötlet, hogy mit csináljunk. Bármilyen javaslat segítene!

– írta posztjában Kim Kardashian, aki biztos kapott olyan választ is, amit várt, de néhány Taylor Swift rajongó is a bejegyzése alá tévedt - szúrta ki Perez Hilton oldala.

A celebritásnak volt, aki azt javasolta, hogy rögzítsen ismét illegálisan telefonbeszélgetéseket, nézzék meg közösen a Taylor Swift életéről szóló filmet, esetleg tanítsa meg a gyerekeit elismerni a hibáikat, vagy éppen törölgessék együtt a kommenteket a bejegyzése alól, ahogyan amúgy is szokta. Kellemetlen!