Senki nem mondta, hogy könnyű a karanténlét, de szerencsére akadnak olyan hazai sztárok is, akik megpróbálják hasznosan és egészségesen eltölteni az otthoni száműzésben eltöltött időt. Erre példa Lékai-Kis Ramóna és Tóth Vera is, akik mindketten a mozgásnak köszönhetik, hogy mosolygósan élik meg a négy fal közötti létet. 

A két hírességben nemcsak az a közös, hogy az utóbbi időben a mozgás megszállottjai lettek, hanem az is, hogy a karanténidőszak előtt mindketten a szabadban futva rótták a kilométereket. Néhány napja azonban mindketten otthoni edzésre váltottak. 

Heti 2-3 alkalommal egy egész edzésprogramot is igyekszem megcsinálni, az Adidas Runners Budapest Facebook-oldalán például mindig találok valami kedvemre valót.

A műsorvezetőnőnek férje is otthon eddz, egymást inspirálják a mozgásban, emellett sokat főz és jóízűeket eszik, ami szintén motiválja, hogy ne lustuljon el.

Tóth Vera az edzőtermet és az erdei futást cserélte le az otthoni testmozgásra. Elmondása szerint semmit sem vett el a lelkesedéséből, hogy a lakásában kénytelen edzeni. 

Otthon is igyekszem mindent bevetni. Guggolások, kis súlyos edzések, kitörések, de sokszor becsatlakozok különböző sportmárkák online edzéseihez is, és ilyenkor élvezem, hogy nem nekem kell kitalálni, mit csináljak.

Hozzátette, a mozgás sokszor átsegítette már a nehéz helyzeteken, ezekben a napokban is örömmel és jókedvvel tölti fel a mozgás.