Nincsenek szerencsés helyzetben idén, akik tavasszal születtek. Most ugyanis szinte mindenki elfelejtheti a nagyszabású bulit. A szerencsésebbek családi körben ünnepelnek, de sajnos akad olyan is, aki magányosan kell, hogy töltse ezt a napot. Lady Gaga szerencsére nem az utóbbi csoportot erősíti, hiszen az énekesnő párja oldalán tölti az önkéntes karantént.

Lady Gaga éppen ma ünnepli 34.születésnapját, és ugyan a nagy tömegben való bulizásról idén le kell mondania, a pasijával bizonyosan megadják a módját. Isten éltesse!

A minap azonban a 2000-es évek egy másik ikonikus idoljának is volt mit ünnepelnie. Britney Spears egyik legnépszerűbb száma, az Oops!...I Did It Again ugyanis szintén évfordulós. Egészen pontosan 20 éve annak, hogy kijött a dal, amiről az énekesnő meg is emlékezett.

Hoppá... milyen hamar eltelt 20 év. El sem hiszem. Emlékszem milyen rohadt melegem volt ebben a szerkóban, de a táncot imádtam, és nagyon feldobta a klipet! És most karanténban ülünk, és azt kívánjuk, bár a Marson lennénk. Persze csak viccelek. De komolyan olyan sokan támogattátok ezt a dalt, köszönöm! Szeretet!

– írja az ünnepi poszt mellett az énekesnő, aki egyébként ezzel egy időben Mariah Carey-t is felköszöntötte, ugyanis ő is éppen szülinapos!

Amennyiben szeretné megünnepelni mindhárom jeles énekesnőt, tegye ezt Britney Spears számának meghallgatásával: