GettyImages-1203910710

Itt van Harry herceg és Bon Jovi közös dala

2020.03.30. 11:42

Harry herceg szívügye az Invictus Games nevű sportrendezvény, amely tulajdonképpen egyfajta paralimpia a veterán, illetve aktív szolgálatban lévő katonáknak. Bár a koronavírus miatt 2021 májusára vagy júniusára halasztják a rendezvényt, a sportrendezvény hivatalos dalát már bemutatták. Íme.

Arról már korábban tudni lehetett, hogy a dal Bon Jovi 2019-es, Unbroken c. számának feldolgozása, amely eredetileg egy poszttraumás stresszel küzdő veteránokról szóló dokumentumfilmhez készült, most azonban újra felvették, és nemcsak Harry énekel benne a zenész mellett, hanem katonák egy csoportja is. Idén februárban rögzítették a híres Abbey Road-is stúdióban, melynek közelében található az a zebra, melyet a Beatles tett ismertté, és melyen Harry herceg és Bon Jovi is végigsétált

Arra gondoltam, elküldöm Harrynek is az Invictus Games miatt, ha igazi katonák énekelnék a dalt, még nagyobb figyelmet kaphatna az esemény. Írtam neki egy levelet, amiben közöltem, hogy énekeltem már a testvérével és találkoztam már az apjával is, úgyhogy szeretném, ha meghallgatná, és véleményt mondana a dalról

- nyilatkozta az énekes a People-nek korábban arról, hogyan jött az ötlet. 

Bár a dalban maximum háttérvokálosként szólal meg Harry herceg, a sussexroyal Insta-posztja szerint azért mégis megpróbálkozott az énekléssel, még ha csak a vicc kedvéért is.

A játék idei elhalasztását Harry herceg jelentette be, megköszönve mindenkinek a munkáját, aki eddig részt vett a sportesemény szervezésében, majd hozzátette, így legalább lesz még 12 hónapjuk a versenyzőknek, hogy még jobb formába hozzák magukat. 

Na, mit szól hozzá?

15%
4990 Ft
4242 Ft
15%
4299 Ft
3655 Ft