Éppen a hétvégén olvashatták a Velveten, hogy úgy fest, Bella Hadid letaszította Emily Ratajkowskit a meztelenkedés képzeletbeli trónjáról. Utóbbi mintha most ezt kikérné magának, és három pucér képet is posztolt magáról, miközben Jason Stathem jegyese (vagy talán felesége?) is kivetkőzött magából.

Rosie Huntington-Whiteley a jó múltkoriban is úgy döntött, félmeztelenre vált. A modell arca akkor lemaradt a képről, és most is hasonló a helyzet. Mindenesetre a teste elég jól kivehető, amit rengetegen meg is jegyeztek a kommentszekcióban, ugyanis bár Huntington elméletileg egy melegítőnadrágot reklámozott volna, nem sokan nézték azt először a fotóján.

Emily Ratajkowski pedig visszatért régi önmagához, és nem egy, de három teljesen pucér képet tett közzé a profilján, méghozzá olyan gyorsasággal, mint a napokban Paris Hilton, aki a dekoltázsával szórta tele az Instagramját. 

Az első ilyen posztban a modell sejtelmesen megbújt egy átlátszó függöny mögött, az viszont egyértelmű, hogy a kezén kívül nincs, ami takarja.

A következő egy kicsit sem rejtett reklámfotó. Ratajkowski a napokban kezdett reklámozni egy dobozos bormárkát, amit sokan cikinek tartanak, de ő állítja, hogy nagyon finom a cucc. A fotón meztelenül pózol a kádban a szóban forgó márka atyjával.

Végül egy cuki kutyás fotóval ajándékozta meg követőit a modell. Itt ugyan némileg több textil tapad a bőréhez, de imádott melleit most sem kárhoztatta rabságra.