Vasvári ugyan már többször mesélt arról, hogy miért tört ketté 2008-ban sportkarrierje, minden alkalommal megviseli, mikor fel kell idéznie ezt az időszakot. Most újabb értekezésben fejtette ki, hogy miként élte meg az őt ért nehézségeket. Nem mellesleg egy fehérneműs képet csatolt a történethez. 

A Feleségek luxuskivitelben harmadik évadáéban is feltűnő Vasvári sikeres futó volt, a 2008-as pekingi olimpiára készült, de súlyos sérülést szenvedett, így nem tud részt venni az eseményen. Mindez annyira megrendítette, hogy azóta sem tudja könnyek nélkül felidézni ezt az időszakot. 

Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ezt leírjam-e nektek! De úgy döntöttem, megteszem, hiszen ez vagyok ÉN! Szóval... 16 éves koromtól jöttek a kisebb-nagyobb tragédiák az életemben, a rengeteg fájdalom és szenvedés... Amikor a 2008-as Olimpia előtt megsérültem, minden reményem elveszett! Összetörtem teljesen, annyira, hogy azt gondoltam, sosem lesz erőm felállni! Mai napig apukámmal sírás nélkül nem tudunk erről a témáról beszélni, akkora fájdalom! Rengeteget sírtam, nem mentem sehova, nem beszéltem a barátaimmal...bezárkóztam! 2 hónapba telt, hogy magamhoz térjek és azt mondjam...NEM TÖRHETSZ ÖSSZE, VIVI MENNED KELL TOVÁBB...Hajtani az álmaidat! Erőt vettem, 18 évesen felköltöztem egyedül Budapestre, nem bírtam Nyíregyházán élni, mert a sport miatt minden oda kötött! Elvégeztem egy műköröm-pedikűr tanfolyamot hobbyból, hogy lefoglaljam magamat addig, ameddig nem mehetek vissza futni az izomszakadás miatt. (2 év) Aztán újra kezdtem, de NEM MENT! Nem volt erőm... arra gondoltam, hogy a sport mellett nagyon nehéz családot alapítani... én nagyon vágytam erre már 20 évesen! Plusz mi van, ha megsérülök újra... mi lesz? FELADTAM!

- írta posztjában.

A történet itt nem ért véget, az üzletasszony Instagram-oldalán folytatta történetét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🤰🏼Azt tudni kell, hogy mindez nem volt elèg, de jött egy várandósság 18 évesen mielőtt felköltöztem Budapestre! 👼🏼😢 Nem volt tervezve! 🥺 Fiatal voltam és nem gondoltam, hogy az életemet le tudnám élni az akkori párommal!🥺 Akkor vettem egy babaruhát, amit tudtam, hogy az lesz az első ruhája a gyermekemnek egyszer. 😢 Megtörtént a műtét. 😩 Brutális fájdalom újra azt éreztem, kitépik a szívemet! 😩 Összetörtem!Felálltam hetekkel később...! 🥺 Budapesten elvégeztem a 4 éves fogtechnikusi képzést...🦷 Közben már várandós voltam Arianaval 22 évesen.🤰🏼 Nagyon boldog voltam! 👧🏼 Megszületett...A babaruhát amit vettem, Ariana első ruhája volt! ♥️ Az atlétikában szàmtalanszor nekem szólt a Himnusz, több ezer ember nekem szurkolt és tapsolt a versenyeken! 😢♥️ Mindig szerettem volna ismert lenni, példakép lenni mások számára, ezt a sportban el is értem. ♥️ De mivel nem folytattam, úgy voltam vele, hogy szeretnék másban is ismert lenni. 🙋🏼‍♀️ Vágytam a “celeb-híres” életre... olyan életre, amilyet akkor ők éltek, mutattak vagy akikre felnèztem...és követtem! ⭐️ Aztán... Jött egy párkapcsolati tragédia az életembe.🥺 Arianaval (1,5év) elköltöztem! 😢 Pedig én a végsőkig tűrtem mindent! Egyedül vészeltem át az akkori borzalmas heteket-hónapokat, nem volt mellettem senki! 😞 Rendőrségre-bíróságra jártam hónapokon keresztül... apukámat akkor műtötték, így a családom Nyíregyházán volt. ☹️ Sosem felejtem el, karácsonykor ültünk ketten a lányommal a fa mellett, sírtam és sírtam, mert annyira fájt.Ariana nem értette.😢SEMMIM SEM VOLT, mert amit megkerestem az atlétikából azt az évek alatt feléltem! “Szinte pucér fenékkel” mentem el.👩‍👧Egy autóm volt, saját magam vettem,az volt a szerencsénk,hogy lakni volt hol.🙏🏻 A gyerek főbb dolgaira kaptam pénzt.👍🏻 Szüleim nem tudtak anyagilag támogatni, mert ők sem álltak úgy..(svájci frankos hitel és egyebek miatt.)De tudtam, hogy MEGCSINÁLOM, mert ott a lányom és neki a legjobbat SZERETNÈM! 👆🏻Jött egy lehetőség a médiában, ami megvàltoztatta az egész életemet! 👈🏻 Nagyon sokáig gondolkodtam rajta mit tegyek, vállaljam el? Hogy kéne, mint kéne? 🙋🏼‍♀️ Belülről szinte hallottam, hogy suttogják, hogy...VIVI ERRE VÁGYTÁL, EZ AZ! 👍🏻 ▪️ ▪️ (Mehet tovább?)

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,