A különös körülményekre való tekintettel újra rendszeresítettük Instahíradónkat, így minden délután csokorba szedjük az elmúlt nap legizgalmasabb történéseit. A mai napon jobbára az Instagram-sztorikból szemezgettünk, de akadtak azért rendes posztok is. Megtekinthetik a kiránduló Baukó Évát, az orrát lógató Palvin Barbarát, és a Mickey egér zenéjére jópofizó Robbie Williamset is.

Palvin Barbara Insta-sztoriban gyűjtötte össze, hogy kik és mik hiányoznak leginkább neki a karantén idején. Családtagjait mutatta meg követőinek és kifejtette, hogy milyen fájdalmas, amikor nem találkozhat velük, pedig nagyon szeretne. 

Legyen hálás mindenki, aki otthon lehet biztonságban

– írta a bemutatott családtagok és barátok sora után. 

Ha szeretné megtekinteni a modell számára leginkább hiányzó embereket, kattintson ide mielőbb, ugyanis 24 óra elteltével a képek eltűnnek.  

Baukó Éva nem bírta tovább a bezártságot így kirándulni ment, szigorúan olyan helyre, ahol a madár se jár. Elképesztő dekoltázsával élvezte a tavaszi napsütést és a szabadságot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tavasz ❤️🥰💋🌺🌹🌷💐🌞

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

 Ayda Field, Robbie Williams felesége egy roppant cuki videót osztott meg zenész férjéről közösségi oldalán. Williams Mickey egeres pólóban énekelte el a Disney kicsiknek szóló műsorának a főcímzenéjét, gyermekei szórakoztatására. 

 Végül még egy Insta-sztori gyűjtés: Vajna Tímea egy amerikai körforgalom mellett döntött úgy, hogy komoly edzésbe kezd, amit meg is örökített néhány rövidke videóban. Ha érdekli, ide kattintva tudja megtekinteni.

Ennyit már az Instagramról, viszontlátásra!