Palvin Barbara az Instagramján szomorkodik

2020.04.06. 19:10

A különös körülményekre való tekintettel újra rendszeresítettük Instahíradónkat, így minden délután csokorba szedjük az elmúlt nap legizgalmasabb történéseit. A mai napon jobbára az Instagram-sztorikból szemezgettünk, de akadtak azért rendes posztok is. Megtekinthetik a kiránduló Baukó Évát, az orrát lógató Palvin Barbarát, és a Mickey egér zenéjére jópofizó Robbie Williamset is.

Palvin Barbara Insta-sztoriban gyűjtötte össze, hogy kik és mik hiányoznak leginkább neki a karantén idején. Családtagjait mutatta meg követőinek és kifejtette, hogy milyen fájdalmas, amikor nem találkozhat velük, pedig nagyon szeretne. 

Legyen hálás mindenki, aki otthon lehet biztonságban

– írta a bemutatott családtagok és barátok sora után. 

Ha szeretné megtekinteni a modell számára leginkább hiányzó embereket, kattintson ide mielőbb, ugyanis 24 óra elteltével a képek eltűnnek.  

Baukó Éva nem bírta tovább a bezártságot így kirándulni ment, szigorúan olyan helyre, ahol a madár se jár. Elképesztő dekoltázsával élvezte a tavaszi napsütést és a szabadságot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tavasz ❤️🥰💋🌺🌹🌷💐🌞

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

 Ayda Field, Robbie Williams felesége egy roppant cuki videót osztott meg zenész férjéről közösségi oldalán. Williams Mickey egeres pólóban énekelte el a Disney kicsiknek szóló műsorának a főcímzenéjét, gyermekei szórakoztatására. 

 Végül még egy Insta-sztori gyűjtés: Vajna Tímea egy amerikai körforgalom mellett döntött úgy, hogy komoly edzésbe kezd, amit meg is örökített néhány rövidke videóban. Ha érdekli, ide kattintva tudja megtekinteni.

Ennyit már az Instagramról, viszontlátásra!

15%
4290 Ft
3647 Ft
15%
3990 Ft
3392 Ft